sebuah STRESS di pagi hari bekerja

2 hari ni aku agak sibuk menguruskan blog baru untuk syarikat. Wahhh..patutnya syarikat buka website tapi buka blog je. The reason is… blog tak perlu bayar, tapi website MESTI bayar. (kot….)

Masalahnya sekarang, kami dah masukkan kategor dalam blog tu tapi still tak nampak kategor even dah masukkan sejam yang lepas. Takkanlah nak kena tunggu berjam-jam baru boleh masuk, or..takkan ‘mat salleh’ yg kt UK/Us tu yg uruskan? Sekarang ni waktu diorang tidur ke??

Mudah-mudahan boleh nampak la nanti.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s