!!Mr Nice Guy!!

Wahhh…kenapa hati ni berdegup2 nih?? adakah terkena panahan…. haaaaa…..Astaghfirullah…

ni semua sebab sorang lelaki berkaca mata hitam, tinggi dan berpesonaliti menarik tadi..haha..

 

tengah2 borak dgn jiran sebelah ofis, tiba-tiba ada sorang lelaki keluar dari ofis dia. wahhh….terus mata tertancap pada dia…sangat berpesonaliti menarik,. orangnya tinggi,berkaca mata hitam (lebih kurang gitulah warnanya), berkulit cerah, tak kurus,tak sasa, rambut macam cacak2 tapi tak tajam sgt la, berbaju kemeja putih lengan panjang , dan…keluar2 ofis sedang pegang henfon sambil tersenyum gembira.wahhhh….lepas tu, dia menuju ke keretanya…kereta honda accord putih lagi!!huhu…cukup sempurna pesonaliti yg dibawa dgn gayanya itu. siapalah orang nya tu eh? nampak muda lagi,tapi rasa2nya org kaya tu..haii..kema juz blh tgk je la,tak dipandangnya deee….huhu..

tak de la gatal sgt mcm gediks2 kt luar tu, cuma tertarik juga lah tgk penampilan dia td. tentu menjadi sukaan ramai.

Kema.. juz stay in your ofis with you life..stop dreaming and dun thinking about him anymore….and..you need to say ‘Astaghfirullah’ sebab risau ia akan jadi zina hati pula…isy2…

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s