~BAHAGIA dengan ANAK-ANAK~

Baru lah aku tahu betapa seronoknya perasaan apabila kita pulang rumah, anak-anak menerpa nak peluk kita tanda mereka sangat happy kita pulang ke rumah.

Itulah yg aku rasa bila tiba di rumah malam sabtu yg lepas. Aku sampai ke rumah dari Shah Alam pukul 8 malam tu after driving for 5 hours (included traffic jammed for almost 45 minutes at Nilai-Seremban). Sampai2 je jam 8 malam tu, aku buka je gate rumah, terdengar suara menjerit dari dalam menyebut nama aku ‘acu’!! Terus bibir aku tersenyum dan terus pintu rumah dibuka dan kelihatan anak-anak buahku menjerit namaku dan berlari ke arahku. Alif Hakimi yg sangat bulat dan comel tu memeluk kakiku diikuti adiknya Alya Syuhada di belakang,pun sama2 ingin aku memeluknya. Masya Allah!! Masa tu aku tk tau nk ckp ape,rasa sangat dihargai dan sayang pada anak-anak buahku itu. Tak terkecuali anak buahku yg sorang lagi kt belakang, Ahmad Fakhri pun menyebut namaku dan sama-sama sibuk nk duduk di ribaan ku bersama-sama sepupu-sepupunya yg berdua tadi. Mereka bertiga mengelilingi aku ibarat aku nk bg mereka gula-gula padahal tak de apa pun di tangan ku untuk mereka, mereka hanya nak duduk di riba ku. Seronok sangattt!!!!!!! Kepalaku yg pening dan letih kerana memandu seorang diri memang sangat terasa penatnya namun sangat seronok sehingga aku tersebut “waaa…ramainya anak!”. Macam anak-anakku sendiri lagat mereka bertiga.

Semoga mereka bertiga menjadi anak-anak yg soleh dan solehah serta mendengar kata ye..amin…

ACU SAYANG SEMUA ANAK-ANAK BUAH ACU!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s