Tak tau tajuk ape..

Letihnya driving 4 jam (4 jam je pun!!) dari JB..sorang2..wahhhh..penat terasa tp tk mkn lg nih.So, tk leh titun (tdo) lagi. Malam ni lagi ada crita2 best..Seniman Bujang Lapok..huhu..tk pela,even dh lama pun masih blh layan ape..wekkkkkkk..huhuhu…

Alhamdulillah anak2 buah aku (Alif Kimi & Yaya) dah kuar dari hospital selepas mereka berdua ditahan di wad kerana menghidap demam denggi..kesian dorg,kecik2 Allah dh uji..Barulah 2 hari ni Alya nak bermain dan ceria. Sebelum ni dia merengek dan tk larat nk wat ape pun.Sekarang semua buleh.huhuhu..Alif pulak dah memang macam alif dah, tk duduk diam.huhu..Rindu kamu berdua!!!!!!!!!!!!!! tkpelah, nanti acu blik lg ye..

Mood ~ sedih (!_!)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s