Sinister!!

Alhamdulillah..weekend ni aku dapat buat perkara2 yg aku ingin kan terhadap rumah aku ni.Kemas umah,masak…huhu..memang la bunyi nye mcm tkde benda,tp benda tu la yg hari2 aku nk buat tp tk larat.ni hari sbtu,aku settelkan kemas umah, then tadi (ahad) aku kuar tgk wayang.huhuh..Cerita Sinister..

Nak tau Sinister tu pasal ape?

Sinister ni pasal kes pemubunuhan kejam yg berlaku di beberapa buah rumah. Kes ni terbongkar semula setelah sebuah keluarga yang berpindah ke sebuah rumah tinggal kerana si suami bekerja sebagai penulis novel.Si suami ni maybe dh srvey rumah ni ada kes pembunuhan,so dia teringin nak buat cerita pasal kes bunuh tu.Yang si isteri tak tau pun yg kt umah tu ada kes bunuh.

Setiap malam mereka mengalami gangguan apabila roh2 jahat tersebut datang untuk meneruskan pembunuhan. Kes bunuh tu membabitkan keluarga2 yg berpindah di rumah yg sama tapi tahun yang berbeza lah(bukan pindah serentak) dan melibatkan kehilangan seorang anak dari setiap keluarga tersebut. Sebenarnya anak2 yg hilang tu dirasuk oleh satu kuasa jahat (supernatural) dan membunuh sendiri keluarga mereka tu. 

Last2 bila si suami tu dah tk tahan, dia bawak family die balik semula ke rumah lama. Tapi2 akhirnya dia, isteri dan seorang anak lelaki dia dibunuh kejam oleh anak perempuan dia sndiri kerana anak dia tu pun sebenarnya sudah DIRASUK!!

wahhaha…aku tk tau apa motif citer tu tp aku rasa mungkin kesalahan si suami disebabkan nak sangat jd penulis novel terkenal semula sampai sanggup letakkan family die dalam bahaya bila berpindah ke rumah jahat tu..Isy2…

Ok, ni dah sampai umah, update blog dan tgk tv sambil berehat. Malam ni nk masak, masak nasi goreng je.

K,tata🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s