Dunia..dunia..

Ya Allah..mcm2 dunia ni…aku tk sgka aku akan terlibat dalam sebuah drama kehidupan seorang hamba Allah yang sangat menggerunkan…tak tahu nk percaya cerita yang mana,tapi rasanya sudah mendapat cerita yang betul(truth story).Yang penting,jangan percaya sebelah pihak je,kena jugak dengar pihak sebelah lagi.Aku harap kedua-duanya akan berubah dan berbaiklah…dan aku harap kami dapat bantu die berubah kepada yg lebih baik dan dekat dengan Allah…Semoga niat baik kami ni tidak disalah ertikan dan tidak disia-siakan oleh dia.Amin..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s