Menyusahkan!!!

Menyesal giler mesej dia pagi tadi!!ingat nk buat baik,kita pulak yg dpt susah.nak pinjam duit,tapi marah2,dh tu history kau tu yg memang buat aku tk nk kasi pinjam…ko ingat aku tk tau ke apa ko buat pd org lain??ko minta pnjam duit,dh tu tk dtg keje.bile ckp tk de duit,ko mnta org lain tu kuarkan saving die utk bg kt ko..aku memang kesian kan ko,tp jgn la smpai call aku byk kali bile aku dh tk nk bg ko pinjam.aku bukan tk nk bagi pinjam,tp ko tu nanti tk sedar2..tk dtg keje,lps tu kalo masuk lambat.bukan la ko tk de langsung buat baik,tp ko baru 2 bulan keje,tentu2 la ko kena buat baik dgn kitorg,kn..kitorg ni dh bagi muka,baik sgt dgn ko,agak2 la…jangan sampai ko ugut aku pulak ye..sekarang ni pun aku dh rasa terganggu n rimas dgn ko,asyik call.aku tk jawab call ko sebab nt ko mnta pnjam duit lg,adoooiiiii…aku bukan cap duit la…aku trpaksa buat baik lg dgn ko,sbb ko tau tmpt tinggal aku.aku sekarang tawakal pada Allah je,mudah-mudahan ko tk buat ape2 pd aku n Allah lindungi aku dari apa2 perkara buruk.Amin….dan aku harap ko tk jadi pinjam Along!!!ko tau tak ape bahana nye ko pinjam Along tu??!!!!bukan menyelesai mslh,tp lg menambah mslh!!susah nk byr sampai mati,tapi senang nak mati kalo susah nk byr!!

Ya Allah,lindungi la hambaMu dan keluargaku ini dari perkara2 buruk dan bahaya..amin..aku tk tau nk ckp dengan sapa lagi,parent aku pun tk tau hal ni.yg tau cume officemate aku yg sorg lagi.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s