back to normal…

Wa…dh balik ke s.alam semula…bosan3..selama 2 hari ni umah kesygn di JB,aku happy sgt…jmpe family,kwn2 yg happening giler….haa…pagi td aku bertolak balik ke cni dgn menaiki bas transnasional.kejenye tido je dlm bas..besh giler!!huhu..

Sabtu~keluar berwayangan dengan 2 org geng aku yg mmg happening..geng lain bz..wa…
Wayang yg dipilih aalah Dilarang Masuk tapi kan…shedihh….akhirnya kami terpaksa menonton Senjakala..tu pun dh lewat 5 minit..mana taknye,,kami g makan Tutti Frutti dlu..haha..tu yg lmbt tu,,tp tk pe,nsb baik tutti frutti tu sedap.huhu..

Tp yg plg best adalah…saat2 bergosip berempat..pergh!!mmg best r…dok berempat trmasuk geng aku sorg tu yg bz ckit dgn viva dia,tp bab2 gosip ni ttp ada masa.huhu..dok gosip kt arked meranti tgh2 budak2 lelaki tgh mkn,kitorg asyik brgosip sambil gelak tk ingat dunia.haha..padahal dh pkul 8 lebih malam tu.tk balik umah lg..huhu..gosip psl diri masing2 je,bukan pasal sape pun..psl citer aku dgn mamat oversea tu n geng2 aku dgn admire msg2.haha..tk de citer lain..Hm..bile lg nk reunion eh?nk mandi manda ke,joging2 ke,melancong brsama…wah..beshnyee!!!!!!!!!LOVE u all..n…love u too…hehe..love ke?tk kot..tp love as a fren je..*wink*

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s