I’am backk!!!!!!!!!!!

rasanye hampir setahun aku tak buka website ni..pergh!!!rindu jugak,tapi kdg2 tk tau nk tulis ape,kdg2 tk de teringat pn blog ni.saya rindu awak..ala2 comeynyeee blog chaye ni!!!!!!!!!!!!

ape perkembangan terkini?nothing juz same like before but better than before..macamane tu???
juz like before coz still stay wif family even lbh kpd duk sorg je),better than before sbb gaji masyukkkk….(even tk banyak)ada gak tk puas hati tu,kn…hahaha…tk kisah la,sbb aku mmg suke borak sorg.

hm…hari2 keje,balik umah tgk tv,g keje,tgk tv.weekend kalo rajin blik Jb,jenjalan area shah alam ni(tu je aku tau) dgn fren or alone.kdg2 alone is better coz kita leh melencong ke mana aja(melencongkan kaki,stereng keta n duit!!)aku ni kalo berjalan mmg bahaya sbb duit aku mudah sgt melencong ke benda yg rasa2 nye blh tgguh,tp tk tau lg bile nk beli kalo tk beli skrg.wa!!!!sudah2!!

facebook…hm..hari2 la on,especially hari keje + malam hari(kalo rajin) sbb weekend kdg2 tk de dpn pc..dekat fb tu buat ape?post komen,komen org,org reply,kaco2 org,chatting n yg skema nye..aku tk main game2 kt fb,tk reti langsung n tk de masa..hm..rugi ke masa mudaku?harap tidak.huhu..

Hm…ada something happen in dis 2 weeks,yg buat aku senyum lain mcm.tapi tk mo la pikir sgt sbb nt aku jgk yg sakit hati n kuchiwa..huhu..biarkan ia berlalu mengikut hari n masa dan biarlah Allah yg menentukan..

kerinduan aku terhadapnya masih blm pudar walaupun sudah lama tidak ke sana.i LOVE it!!!tunggu aku lagi ye darling!!!!rindu sama kamu!!!isy2..over la pulak rasanye…kui2…

bab2 yg seterusnya tu,mls la nk citer,biarlah Allah yg menentukan..aku ikut je,tp dgn iringan doa supaya aku dikurniakan yg baik2 sahaja.Amin…

dh2,tekak aku dh sakit ni,nk wat bnda yg sesuai utk tekak aku ni.nk mnje2 pulak dia mlm ni…k la blog ku chayangg,kakak nk tgk tv pulak la,manje kan ‘anak’ tekak ni pulak.hrp2 esok tk sakit dh,kalo tk kena jmpe doktor ‘baby’ pulak.hm..melayang duit den…tkpela,asalkan sht..k dear,slmt malam baby..LOVE u…:-)

3 thoughts on “I’am backk!!!!!!!!!!!

  1. put says:

    HUISHH
    bersarang btul da blog ni tau..hehe
    neway comey nye post kamu si comey:)
    hehe
    sy da kt jb..kamu kt kl lak..haish…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s