kenangan sem 2 yg berbaki…

semester 2..hampir melabuhkan tirainya dengan seribu kenangan…ya Allah,,sedihnya nak tinggalkan alam pengajian..tap tak sabar nak habiskan sebenarnya…

hari ni family day bagi kos PEHARTA…semua tahun ada, tahun 3 je tk de sebab praktikal..pagi ni permainan,malam dinner…

aku tak tau nk pegi tak dinner ni,tkde mood sebenarnya..macam2 benda aku kena buat ni,bz tak terkata.haha…PSM tak gerak lagi,tender kosong lagi,PBT tk study lagi. wa,,,,CREM lagi tak gerak langsung…wahahahha….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s