malas giler!!!

hye!!i’m back…dlm kemalasan aku yang terlampau untuk semester ni,au tetap luangkan masa tulis blog ni.bosan dan rasa nak luahkan perasaan je..

permulaan sem ni agak membosankan sebab berseorangan di weekbend pertama.kawan2 keluar sedangkan aku sorang2 kt utm ni…haha..pagi ni bajet nak g angsana, sorang2..naik cab dan shopping la ape2 aje..mcm dpt jpa pulak kan..huhu…

psm aku tak siap lagi,banyak lagi..wa….

sem ni aku rasa boring pun ada,happy pun ada.boring sebab kena start belaja balik,happy sebab dh nak hbs belaja. tapi sangat risau dan takut dgn psm aku…

jiwa kosong?mm…maybe tk kosong sgt sbb aku tak pk kan sgt hal tu lagi..aku serah je pada Allah…setiap apa yang kita rancang dan lakukan,ada balasannya…so,maybe ni balasan ke atas perbuatan aku..mm…redha je la …lagipun aku tak lagi rasa terikat dan bebas ckit la nk buat apa dan berkawan dengan sesiapa..maybe ni hikmahnya..

erm..banyak rupanya perkara yang berlaku pada diri aku selama lebih kurang 2 bln ni…first,masa exam,aku ada perkara sedih ckit la..second,result aku turun ckit..wa…third,aku dapat pengalaman baru di mana aku g balik angsana sorang2…fourth,aku dapat kakak ipar..abang aku kahwin 12.12.2009 yg lepas.kenduri buat dekat rumah alumni utm..tak ramai sangat yg dtg tp ok la..yg penting aku happy..tema kenduri abg aku hijau,sebelah perempuan merah putih.cantik giler…

aku jemput ramai kawan aku,tapi 2 org je yg dtg??yg lain tk balik lg dan ada hal..termasuk la dia..buat sakit hati aku je..haha..dia kate takut kakak aku tnye mcm2, padahal kakak aku tu baik je…lagi dia sruh jemput ramai2..ntah la..dh kalo org tk sudi,nk wat macamane kan…

rupe2nye kenduri abg aku ni memberi lembaran baru buat aku…kwn aku bertambah..haha…bgs2…

ok la..tk tau nk tulis ape lagi..cau cin cau…

One thought on “malas giler!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s