2 days be4 living for home…

dua hari sebelum cuti aku masih bz fikir pasal PSM ni…masih mencari2 maklumat sedangkan kawan2 aku dh siap..huhu..pening2…berlambak lg asgment nk kena wat dan yg plg best tk start ape pn lgsg.diri sendiri pn kdg2 tk tido,tk cukup tido.untungla ade org yg amik berta psl aku,sekurang2ya rasa dihargai..
dh lama aku tk update blog ni,bz sgt!!!dan aku lg tk smpt nk bc blog org…biar la.sebab aku pn bukan nk terima ape2 komen dr mereka.
raya tinggal bpe hari je lg..baju raya?hm…mmg tk de la…lantak la.hehe..shopping raya pn tk beli sgt…aku rasa maybe thn ni aku raya ‘sorang’..sebab aku dh tak rase ada sape2 nk msj n wish raya kt aku lagi…even kwn2 aku ramai,tp ttp tk sama..biarla..kalo itu yg dimahukan…aku cume harap raya thn ni aku ttp gembira dan tidak mgharapkan ape2 lagi..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s