last day..

Hari ni last day aku dok umah.Ptg ni aku akan kembali semula ke kolej untuk sambung kuliah aku..Wa…holiday time is OVER!!!!

Esoj ikutkan aku tk de kelas,sebab esok subjek elektif je.Aku pun tk de program nak buat esok,maybe dok bilik je kot.Tengok la kalo rajin nk ke library jap,study.Huhu…

Roomate aku dh ada kat bilik tapi aku masih lagi kt umah,ada orang dtg umah ni..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s