ape eh…

Aku tak de benda nak tulis, cume saja nak menulis gak…

Malam ni aku tidur keseorangan la,My Heart aku tak de,dh hantar dobi.Wa…My Heart pun nak mandi gak la kak ama…Ntah ape yg dia tgh buat ni.Hehe…Rindu la kat My heart…Tapi tak pe,nanti dia balik wangi la tu.Aku akan bawa My Heart tu ke kolej nt,biar ikut aku ke mana je.Dulu masa pegi trip kat KL dan Cameron,aku bawa sekali My Heart,yelah kawan2 aku pun bwk,so aku pn nak bwk gak la…boleh tido dlm bas.Hehe…

Malam ni ada citer nasib si Labu Labi,kelakar gak la…Lebih2 lagi tgk pak haji bakhil tu ngorat cikgu murni.Aku tengok muka Cikgu Murni tu sebijik macam pelakon kanak2, Maisarah yang dlm citer Bong tu. Ntah2 ada kaitan sedara kot kan.Hehe..

K la,aku nak tido..ngntok dah..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s