tak tau..

Apa aku nak tulis ni eh?Aku kat ofis ni,bukan dh boring dok umah,tapi tak sedap pulak kalo tak g ofis dh seminggu.Hari ni aku puasa lagi,so,bangun sahur la pagi tadi.wa…makan roti jek,tak makan nasi pun sebab malas nk masak.Hehe..Mak abah aku tk tau lagi bila nak balik,jadi,aku independent la 2 mggu ni.
Duduk di rumah ada best dan boring nya jugak.Yang best sebab aku boleh tengok tv,cd dan rehat2.Tapi yang bosannya sebab aku tk de geng nak berborak.Sebab aku ni kaki borak gak kadang-kadang.Asyik dengar tv je yg bercakap,aku pn nk bercakap gak kan…Hehe…

Actually,aku tak tau nak tulis ape lagi,nanti la bile dh ada idea..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s