yes!!!

Alhamdullillah,aku lulus ujian memandu komputer (bhgn I) semalam.Semalam aku amik ujian tu pukul 9,habis dalam pukul 9.40.Tak lama sangat.Sampai orang kaunter tu tanye,”senang ke soalan?”.Tak sempat aku jawab dan tanya kenapa dia tanya macam tu, dia jawab lg,”cepat awak siap”.Hehe…dia pun senyum je,nasib baik la aku lulus.Penat aku study seminggu ni.Macam nak final exam pulak.Akhirnya aku lulus jugak..Dan hari ni,pagi tadi aku gi kelas teori selama 3 jam bermula pukul 10 sampai jam 1.Kelas tu pasal kereta dan apa yang akan aku belajar masa praktikal dan seterusnya.Tapi aku tak pasti lagi bila aku nak booking untuk praktikal 3 jam tu sebab aku rasa aku sibuk sikit minggu dpn ni.Lagipun aku amik ujian dan kelas ni minggu ni jugak sebab next week aku ada kenduri kat kampung,rembau.Anak wan sedara aku kawin,lebih kurang pakcik aku la tu. Kakak aku balik,so aku tumpang dua2 belah kaki dan badan sekali.Hahahahha….

sekarang ni aku dah lapar,aku nak makan dlu.Sebut pasal makan,seminggu ni aku makan bungkus je.Hehe,,Parent aku tak de da…so,abang aku bertindak sebagai restoran bergerak aku.Tapi tu tak bermakna yang aku tak masak,k…Aku masak gak,tapi bukan setiap hari sebab nanti membazir pulak .Yelah berdua je,dan kadang-kadang abang aku makan kat luar.Hari tu aku masak lauk lemak dan sambal udang.Dah la masa tu aku puasa,so main masuk je la garam gula semua.Haha..nasib baik la sedap gak..

One thought on “yes!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s