KERETA IDAMAN

Berdasarkan tajuk di atas,aku sebenarnya sedang memasang angan-angan untuk memiliki kereta idaman aku sendiri. Walaupun aku tak dapat lagi lesen P,tapi aku tetap ada impian aku sendiri tau.Biarla ape orang nak kata,asalkan aku tau yang aku dah ada target sendiri.Huhu…

Sebenarnya aku ada tiga buah kereta yang aku idamkan.(Actually banyak lagi,tapi ni antaranya…)Hehe..

Kelisa Comel

Kelisa ComelMyvi medium

Wah...

Wah...

Ha…boleh caye tak yang aku ada tiga kereta idaman.Tengok la mane satu yang aku nak beli jika ada rezeki(based on gaji aku la). Heheh…k,nanti aku update lagi eh entri ni…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s